Agenda

Incluzio Leiderdorp hecht veel waarde aan activiteiten, voorlichtingen, trainingen en diensten die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van Leiderdorpers. Soms nemen we zelf het initiatief om hiervoor iets te organiseren, soms doen onze partners dit en nog vaker doen inwoners dit zelf. Op deze pagina willen we u informeren over de activiteiten die bij ons bekend zijn. Wilt u meer informatie over de activiteit en eventuele kosten, neem dan contact met ons op. 

Voorlichtingsbijeenkomsten, workshops en trainingen

Mantelzorgbijeenkomst,

Alzheimer café
Op de volgende donderdagen kunt u een bezoek brengen aan het Alzheimer café: 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en op 13 juni.

Spreekuur statushouders
Iedere woensdag is er van 10.00 – 12.00 uur spreekuur in de Sterrentuin.

Muziek

klassieke muziek, zingen, shantykoor, leiderdorp, mannenkoor

Klassieke muziekkring
Iedere eerste donderdag van de maand komt de klassieke muziekkring samen van 13.00 tot 16.00 uur op de Splinterlaan 156.

Koren zingen voor ouderen
Op 19 januari kunt u genieten van een optreden van shantykoor ‘Het Warmonds Schippertjeskoor’ en op 16 februari van het mannenkoor ‘De Kastheren’. Beide optredens zijn gratis en vinden plaats op de Splinterlaan 156 van 14.30 tot 16.00.

Sport & Bewegen

Sport en beweging in Leiderdorp voor ouderen. Zoals koersbal, volksdansen, Chi Kung, tai chi en zwemmen.

Sport en spel is voor iedereen. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Daarom organiseert Incluzio ook allerlei sport- en beweegactiviteiten. Deze en andere sportactiviteiten in Leiderdorp kunt u vinden op de website www.sportleiderdorp.nl.

Ontmoeten & gezelligheid

knutselen, creatief bezig, ontmoeten, gezellig, club, lunchcafe, leiderdorp, allochtonen, vluchtelingen

Wilt u graag eens andere mensen ontmoeten? Bijvoorbeeld om samen te eten, creatief te zijn, op excursie te gaan of gewoon een kopje koffie te drinken.

Bekijk hier het overzicht aan gezellige activiteiten

Valentijnsborrel voor weduwen en weduwnaars

Op donderdag 14 februari is er van 20.00 tot 23.00 uur in Brasseriepark, van Diepeningenlaan 2 de borrel 'Valentijn Verloren'.
Met gelijkgestemden, onze dierbare in gedachten, proosten we op het leven! De meesten komen alleen. Zet de stap maar, je bent welkom!
Iedereen die zijn of haar Valentijn heeft verloren- na welke samenlevingsvorm dan ook - nodigen we uit: jong en oud, Leiderdorper of niet. Voor koffie, thee of wat sterkers.
Om even de sfeer te proeven of lang(er) te blijven, net wat je wilt.

TIP
Elke 1e zondag van de maand is er voor alle alleengaanden een koffie-inloop in La Place, Persant Snoepweg 2, van 11.00-13.00 uur. Niet alleen voor weduwnaars en weduwen dus. Kom eens kijken!
Voor meer informatie kunt mailen naar: Leiderdorp Samen Uit

Speelgoedbeurs

speelgoedbeurs leiderdorp voor kinderen en volwassenen

Zaterdag 2 maart is er van 13.00u – 17.00u een speelgoedbeurs. Heeft u nog speelgoed die u wilt verkopen of wilt u speelgoed kopen, dan bent u van harte welkom. De locatie is Op Eigen Wieken, Valkenpad 5, Merenwijk te Leiden.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met dekoning123@casema.nl.

Kom op de koffie bij RCL Oldstars

RCl Oldstars is voetbal voor ouderen in Leiderdorp, iedereen moet kunnen sporten. Daarom is er walking football

Op woensdag 27 februari a.s. houden de RCL Oldstars een open training voor alle geïnteresseerde 60- plussers. OldStars walking football is de nieuwste vorm van voetbal, georganiseerd door vv RCL en het Nationaal Ouderenfonds.

Lees verder