Computer Thuishulp

Al sinds jaar en dag zijn in Leiderdorp een aantal vrijwilligers actief met het oplossen van computer problemen bij senioren thuis of met het geven van adviezen op computergebied. Ook nu staan een zevental vrijwilligers klaar om gratis computerhulp te verlenen.

 

 

 

Het gaat dan met name om kleine hardware en software klussen op het gebied van Windows en Apple desktops en laptops, Android en Apple tablets en smartphones, en ook computer netwerken, zowel draadloos (Wifi) als bedraad. Ook voor vragen over en/of problemen met toepassings-software (bijv. email) kan men bij de vrijwilligers terecht. Problemen met TV, video en audio apparatuur kunnen zij meestal ook wel verhelpen.

Om in aanmerking te komen voor deze service kunt u zich melden bij de balie van Incluzio in het gemeentehuis (Willem-Alexanderlaan 1), of kunt u bellen naar 071-5413536.

Tevens wijzen we nog op de computer inloop faciliteiten in de bibliotheek op donderdagochtend, en bij Gading in de Winkelhof op woensdagochtend. Meer informatie hierover vindt u elke week in het Leiderdorps Weekblad.