Incluzio Leiderdorp > Incluzio Leiderdorp tekent voor Wijk-leren

Incluzio Leiderdorp tekent voor Wijk-leren

Samen maken we het verschil

Dinsdag 2 juli hebben we een bijzonder moment gevierd in de Sterrentuin: de deelname van Incluzio Leiderdorp aan het project Wijk-leren.

Bij Wijk-leren staan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt centraal. Vaak is het lastig voor hen om zelf de stap naar de gemeente te zetten voor hulp. Daarom brengen wij de ondersteuning naar hen toe!

Zo organiseren we bijvoorbeeld diverse activiteiten in de wijk waar we mensen begeleiden richting (vrijwilligers)werk of leerwerktrajecten. Ook werken we nauw samen met mboRijnland om praktijkgerichte opleidingen aan te bieden.

We zijn heel erg trots dat we als Incluzio Leiderdorp meewerken aan dit mooie project. π™Žπ™–π™’π™šπ™£ π™’π™–π™ π™šπ™£ π™¬π™š π™π™šπ™© π™«π™šπ™§π™¨π™˜π™π™žπ™‘!

Met dank aan:
Josti Meijers van mboRijnland | Esther Eikhoudt en Willemijn Freke van DZB Leiden | Eleonora Paauwe van Gemeente Leiderdorp | Jolanda Wolfs van Incluzio Leiderdorp

Wil jij aan de slag met Wijk-leren?Β Neem contact op met activeringscoach Loes Klein via 06-27510084 of mail naar loes.klein@incluzio.nl.